Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Red Carpet Ready Coconut Bio Cellulose Second Skin Face Mask

Red Carpet Ready Coconut Bio Cellulose Second Skin Face Mask

Starskin

Red Carpet Ready™ er en intensivt fuktighetsgivende ansiktsmaske av biocellulose, som gir synlig glattere og mer ungdommelig hud.
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Red Carpet Ready Coconut Bio Cellulose Second Skin Face Mask
p89336947
v89336948
Starskin
NOK
99

Omtaler

Beate | 05-04-2019
Gir den vakreste hud, du noen gang har opplevd.
Arni | 03-03-2019
Likte denne veldig godt! Deilig maske som satt godt og gjorde godt! Var masse serum i masken og en del som ble igjen i pakningen, jeg tok vare på det og brukte det som serum etterpå. Fungerte knall :)
Matilde | 22-02-2018
Om du sliter med tørr eller dehydrert hud er dette redningen for deg. Gir en fuktet følelse med en gang etter bruk og huden blir baby myk! Anbefales.

Mer Informasjon

Red Carpet Ready™ er en intensivt fuktighetsgivende ansiktsmaske av biocellulose, som gir synlig glattere og mer ungdommelig hud. STARSKIN®s eksklusive biocellulose inneholder naturlig fermentert kokosvann som har et høyt innhold av vitaminer og tilfører huden fuktighet og virker pleiende uten å irritere. Den transparente masken legger seg tett inntil ansiktet og tilfører huden et kraftig kompleks av pleiende aminosyrer og brunalger. Hver enkelt ansiktsmaske ligger badet i en hel flaske med serum som gir huden fylde og glød verdig en Hollywood-stjerne på den røde løperen. Få duggfrisk og silkemyk «movie-STARSKIN®» på bare 20 minutter. Klar, ferdig, glød!
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste sheet mask
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331