Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Behind The Scenes Coconut Bio Cellulose Second Face mask

Behind The Scenes Coconut Bio Cellulose Second Face mask

Starskin

STARSKINs Behind the Scenes™ er en balanserende ansiktsmaske av biocellulose, som øyeblikkelig roer ned irritasjoner, demper rødhet og beroliger og balanserer huden.
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Behind The Scenes Coconut Bio Cellulose Second Face mask
p89336939
v89336940
Starskin
NOK
99

Omtaler

Frida | 04-03-2018
Om du har kviser må du prøve denne masken. Den roer ned huden og minsker kvisene betraktelig. En av mine favorittmasker da jeg sliter med mye kviser. Får 30ml serum i en pakke. Bruk denne dagen før du skal noe spessielt så er du sikker på at huden din ser bra ut.
Kristine | 28-02-2018
Utrolig bra maske. Litt dyr, men verdt det en gang i blant. Når huden min har vært dehydrert og irritert, evt. etter en mud-mask, så har denne vært deilig. Kan se en bedring etter bruk!

Mer Informasjon

STARSKINs Behind the Scenes™ er en balanserende ansiktsmaske av biocellulose, som øyeblikkelig roer ned irritasjoner, demper rødhet og beroliger og balanserer huden. STARSKINs eksklusive biocellulose inneholder naturlig fermentert kokosvann med et høyt vitamininnhold og renser og pleier huden uten å irritere. Den transparente og kjølende masken legger seg tett inntil ansiktet og tilfører huden et kraftig B-vitamin- og søterotkompleks som balanserer huden og reduserer synlige porer og urenheter. Hver beroligende ansiktsmaske ligger badet i 30 ml oppfriskende serum. Ta del i stjernenes hemmelighet og få perfekt hud uten synlige porer.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331