Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Terracotta Sunless
Terracotta Sunless

Terracotta Sunless

Guerlain

TERRACOTTA Sunless er den første sprayen fra Guerlain som gradvis intensiverer brunfargen helt uten skjolder.
550 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Terracotta Sunless
p89455774
v89455775
Guerlain
NOK
550

Omtaler

Andrea | 16-05-2019
Lett å påføre, den lukter godt og gir en veldig gjevn farge. Synes ikke jeg blir så veldig brun med den, men om man vil ha noe som gir en naturlig look med en fin glød så anbefaler jeg denne!

Mer Informasjon

TERRACOTTA Sunless er den første sprayen fra Guerlain som gradvis intensiverer brunfargen helt uten skjolder. Sprayen inneholder to meget fukitghetsgivende ingredienser: glyserol og aloe vera, som etterlater huden myk og smidig. Den nydelige, varme brunfargen er synlig allerede én time etter påføring, og varer i opptil fire dager. Ved flere påføringer, vil brunfargen bli gradvis dypere.
Før du sprayer: eksfoliér huden for å få et feilfritt, jevnt resultat. Skal påføres en ren hud før du smører på fuktighetskrem.
På kroppen: spray TERRACOTTA Sunless jevnt med en avstand på 40 cm.
I ansiktet: bland TERRACOTTA SUNLESS med dagkremen din for en enda mer naturlig effekt.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331