Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Sublime Bronze Fabulous Elixir Self-Tanning 2 weeks

Sublime Bronze Fabulous Elixir Self-Tanning 2 weeks

Loreal

Selvbrunende serum som gir en solbrun glød som imiterer hudens egen solbrune farge. Selbruneren har en behagelig duft, gir et jevnt resultat og føles ikke klissete.
199 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Sublime Bronze Fabulous Elixir Self-Tanning 2 weeks
p88751812
v88751813
Loreal
NOK
199

Omtaler

Cathrine | 01-03-2017
Gir veldig fin farge, og kan godt ta to lag for å få en skikkelig brun farge. Enkel å føre på, og smitter ikke av like mye på klær eller sengetøy som andre selvbruninger. Varer derimot ikke 2 uker. Begynner å miste farge etter ca 3 dager, forsvinner veldig fort i ansiktet og på hendene. Lukter godt under påførelsen, men etter noen timer kommer den sterke selvbruninggnslukten.

Mer Informasjon

Selvbrunende serum som gir en solbrun glød som imiterer hudens egen solbrune farge.
Selbruneren har en behagelig duft, gir et jevnt resultat og føles ikke klissete. Påføres 1 gang om dagen i 3 dager for solbrun glød i 14 dager.
Inneholder ikke UV-filter, beskytter ikke mot solen. Vask hendene grundig etter påføring. Unngå kontakt med stoff/klær. Unngå øyenomgivelsene. Skyll straks ved kontakt med øynene.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331