Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Selvbruning

82 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Føler du deg blek, trøtt og grå? Da er kanskje selvbruning det riktige produktet for deg. Få en herlig brunfarge på null komma niks, som gir deg den solkyssede looken og sommerfølelsen.

Hos KICKS finner du selvbruning for både ansikt og kropp i formler som mousse, gel, olje, krem, dråper, spray mm. Flere ønsker en gradvis farge som kan bygges opp over tid. Da velger man en gradual selftan som du for eksempel kan tilføre i dag- og nattkremen og gir den en fin farge i løpet av noen dager. Om du ønsker en raskere farge så har vi også produkter som kan gi deg en fin brunfarge i løpet av noen timer. Perfekt om man har dårlig tid før en fest! Velg et Instant Tan produkt.

For å få det beste resultatet uten streker eller skiller er å skrubbe huden godt først. Påfør deretter en god fuktighetskrem og vær ekstra obs på tørre områder som knær og albuer. For det jevneste resultatet anbefales det å bruke en hanske til påføringen. Appliseringen vil også være mer effektiv med en hanske.

Hos KICKS finner du selvbruning fra blant annet KICKS Beauty, St. Tropez, James read, Clarins, Dior, Biotherm og Vita Liberata.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331