Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Midnight Recovery Concentrate 30 ml

Midnight Recovery Concentrate 30 ml

Kiehls

Dette fantastiske serumet arbeider hele natten for å gjennomfukte huden. Resultatet er en uthvilt hud full av glød. Serumet er beriket med nattlysolje, omega-6 fettsyrer og essensielle oljer.
390 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Irene | 08-12-2018
Styr unna fikk en prøve på denne og måtte straks rense huden på ny med peeling krem og tonic .Mye vond lukt på denne.
Egle | 04-12-2018
Love it! Perfect for my combination skin! 😍
Maria | 26-11-2018
Har brukt denne i ca. et år og merker stor forskjell på de periodene hvor jeg bruker denne jevnlig og ikke. Huden har en helt annen glød de dagene jeg bruker denne, spesielt dager hvor jeg vet jeg ikke får mye søvn bruker jeg denne da jeg vil hindre at huden ser grå ut. Duften er behagelig og avslappende som passer bra da man sover med denne på. Denne gir god fuktighet til huden og jeg ser tydelig forskjell på hvor frisk huden min ser ut etter en natt med serumet på og ikke. Jeg har kombinert hud og har slitt mye med kviser som gjorde at jeg var skeptisk til å bruke oljer på ansiktet, men produktet fungerer supert på min hud. Serumet varer lenge og er lett å bruke. Elsker dette produktet og kommer definitivt til å kjøpe det igjen.

Mer Informasjon

Dette fantastiske serumet arbeider hele natten for å gjennomfukte huden.
Resultatet er en uthvilt hud full av glød.
Serumet er beriket med nattlysolje, omega-6 fettsyrer og essensielle oljer.
•To dråper er nok
•99,8% Naturlig ingredienser
•Gjennomfukter huden•Bidrar til å gjenopprette glød
Slik bruker du serumet:
Påfør 2-3 dråper på rengjort hud. Press forsiktig fingertuppene mot kinn, panne og hake for å spre dråpene jevnt, før du forsiktig masserer serumet inn i huden.
Volum:30 ml
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331