Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Lip Balm

Lip Balm

La Mer

Huden på leppene er tynnere enn andre steder i ansiktet, og de er så godt som forsvarsløse mot små endringer i vind og temperatur, med tørre lepper som resultat.
570 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lip Balm
p90570168
v90570169
La Mer
NOK
570

Omtaler

Sofie | 09-12-2019
Dette er det absolutt beste hudpleieproduktet jeg noensinne har prøvd! Jeg sliter med enormt tørr hud og eksem, og har prøvd absolutt alt av produkter, spesielt for leppene. Til og med reseptbelagte kremer fra apoteket har ikke fungert like bra som denne. Den er veldig dyr, men hvis du sliter med tørre lepper anbefaler jeg denne på det sterkeste likevel. Den fungerer så godt at man ikke behøver å bruke så mye, og den er ganske drøy i bruk. Jeg har brukt La Mer for leppene mine i to år nå, og det har virkelig gjort en enorm positiv endring i livet mitt. En ekstra bonus er at den sitter lenge på leppene, og smaker også veldig godt. Alle som har veldig tørr hud vet at det ikke bare handler om utseende, det kan faktisk være veldig vondt til tider. Dette produktet har spart meg mye smerter, og anbefaler alle i samme situasjon å prøve denne!

Mer Informasjon

Huden på leppene er tynnere enn andre steder i ansiktet, og de er så godt som forsvarsløse mot små endringer i vind og temperatur, med tørre lepper som resultat. The Lip Balm er en luksuriøs og intenst reparerende balm som fungerer ved kontakt for å gjøre såre lepper mykere, lindre ubehag og gi nytt liv til svært tørre lepper. En potent konsentrasjon av La Mers næringsrike Miracle Broth™ fornyer det delikate leppepartiet, mens et patentert Lip Lipid Complex leverer fukt og styrker leppenes fuktbarriere, for å forebygge fremtidig skade. Har en kjølig, forfriskende smak av mint.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331