Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Baume de Rose Nutri-Coleur Lipcare 1 Rosy Babe
Baume de Rose Nutri-Coleur Lipcare 1 Rosy Babe
Baume de Rose Nutri-Coleur Lipcare 1 Rosy Babe

Baume de Rose Nutri-Coleur Lipcare 1 Rosy Babe

By Terry

By Terrys bestselgende, luksuriøse Baume de Rose har gitt utallige lepper næring det siste tiåret.
395 kr
1 Rosy Babe
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Baume de Rose Nutri-Coleur Lipcare
p89593338
v89593339
By Terry
NOK
395

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

By Terrys bestselgende, luksuriøse Baume de Rose har gitt utallige lepper næring det siste tiåret. Denne populære leppebalsamen er nå utviklet med fantastiske farger om fremhever leppene på den beste måten. De seks nyansene varierer fra stilige, glade og uskyldige nyanser til lunefulle farger med mye dramatikk. Uten å kompromisse på Baume de Roses egenskaper, myker denne versjonen opp leppene, og etterlater dem smidige og kyssevennlige med vakker farge som løfter hele ansiktet. Den luksuriøse formelen skjemmer bort leppene med beroligende og mykgjørende stamceller fra rose, pleiende shea-smør, antioksidantisk E-vitamin, omstrukturerende ceramider og fuktighetsgjenopprettende, utjevnende ”filling spheres”. Den myke, herlige teksturen smelter på leppene, gir dem fuktighet en naturlig glans og farge.
Påføres i løpet av dagen ved behov for nydelig farge og glød.
Tips: Påfør over en Terrybly Rouge leppestift for å gi ekstra farge, næring og glans, eller direkte oppå leppepennen i stedet for leppestift, som en avsluttende touch.
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331