Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Calming Lavender Mist 100 ml

Calming Lavender Mist 100 ml

Kora Organics

En mild ansiktsspray som virker beroligende på sinn, kropp og hud. Denne misten hjelper til med å lindre irritasjon og rødhet samtidig som den tilfører fuktighet og gir en frisk følelse.
399 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Calming Lavender Mist
p90105371
v90105372
Kora Organics
NOK
399

Omtaler

Sinéad | 23-10-2018
Spar pengene dine. Jeg trodde at siden andre ingrediensen er lavendel at den skulle lukte godt, men den lukter som myggspray. Jeg blir kvalm og huden svir — det er alkohol i den ser jeg nå. Det er irriterende at Kicks ikke har ingredienslisten på nettsiden... Det beste med produktet er pakningen; veldig fin spray/mister.

Mer Informasjon

En mild ansiktsspray som virker beroligende på sinn, kropp og hud.
Denne misten hjelper til med å lindre irritasjon og rødhet samtidig som den tilfører fuktighet og gir en frisk følelse. Formelen inneholder økologisk sertifisert lavendelvann, noniekstrakt, aloe vera og bergamottvann som frisker opp og beroliger huden. Den beroligende duften virker også avslappende på kropp og sinn.
Instruksjoner:
Spray misten rett på ansiktet etter rens for å tone huden før du påfører fuktighetsgiver, eller i løpet av dagen for å holde huden frisk.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331