Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Intro Set 180 ml
Intro Set 180 ml

Intro Set 180 ml

Clinique

Alt det du trenger til en vakker hud. Bruk kun 3 minutter morgen og kveld og få en klar, myk og vakker hud på to uker. Rens, eksfoliér, fukt. Effektiv basishudpleie utviklet av hudleger.
195 kr
180 ml

Omtaler

Michelle | 10-06-2018
Fikk en god del utbrudd etter jeg har brukt dette produktet 😟 Sliter med kviser nå 😑😑 Anbefaler ikke!
Siri | 06-10-2017
Verste produktet jeg noensinnehar prøvd. Har aldri slitt med kviser, men etter at jeg fikk anbefalt denne på Kicks har jeg vært gjennom en heftig runde antibiotika og utallige kremer da jeg fikk et skikkelig kviseutbrudd. Snakker 50-60 store og små rundt kjevepartiet. Det er alkohol i toneren, som ikke er bra for huden. Svir skikkelig når den påføes, og tørker ut huden. Dette har vært en smertefull periode. Anbefaler ingen å kjøpe dette produktet. Samme uke som jeg skiftet hudpleieprodukter merket jeg betydelig bedring.
Sunniva Andersen | 27-02-2017
Har veldig oljete hud og kjøpte denne som en "prøve pakke" i vinter. Funker fantastisk bra til å kontrollere oljete hud, noter at det tar litt tid før man ser resultater. Veldig glad i den på kvelden om jeg har hatt tung sminke på for å få en ren og deilig følelse i ansiktet. Eneste minuset er ansiktskremen da jeg føler den ikke fukter like mye som den tørker ut.

Mer Informasjon

Alt det du trenger til en vakker hud. Bruk kun 3 minutter morgen og kveld og få en klar, myk og vakker hud på to uker. Rens, eksfoliér, fukt. Effektiv basishudpleie utviklet av hudleger. Hvert trinn forbereder huden til det neste. Skreddersydd til din hudtype: Tørr/kombinert hud.
Settet inneholder:
50 ml. Liquid Facial Soap,
100 ml. Clarifying Lotion 2,
30ml. Dramatically Different Moisturizing+
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331