Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Plantscription SPF Gift Box
Plantscription SPF Gift Box
ONLY AT KICKS
NYHET

Plantscription SPF Gift Box

Origins

Vår mest effektive serie for alle som ser tegn på aldring. HVA DEN GJØROppdag våre mest effektive Plantscription™-produkter - rens, serum, krem og øyekrem.
560 kr
(Verdi:1130kr)
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Plantscription SPF Gift Box
p94001836
v94001837
Origins
NOK
560

Mer Informasjon

Vår mest effektive serie for alle som ser tegn på aldring. HVA DEN GJØROppdag våre mest effektive Plantscription™-produkter - rens, serum, krem og øyekrem. Hudreparerende anogeissus finnes i hver formel for å redusere synlige linjer og rynker. FREMSTILT UTENparabener, ftalater, sodium lauylsulfat, propylenglycol, mineralolje, DEA,petrolatum, parafin, polyetylenperler, formaldehyd og animalske ingredienser* *unntatt honning og bivoks høstet på en insektvennlig måte Settet inneholder: Plantscription™ Anti-Aging Cleanser 30ml/1 fl oz En skånsom skummende rens med anogeissus og havreprotein som løser opp smuss og urenheter, for å avdekke en ungdommelig levende hud.Plantscription™ Anti-Aging Power Serum 27ml/.91 fl oz Dette effektive serumet bidrar til å bekjempe tegnene på aldring med anogeissus ved å glatte ut synligheten av linjer og rynker. Plantscription™ SPF 25 Power Anti-Aging Cream 30ML/1 fl ozAntialdrende fukt møter UV-beskyttelse i denne fuktighetsøkende kremen. Bidrar til å gjenopprette en ungdommelig utseende hud og forebygge fremtidige tegn på aldring.Plantscription™Anti-Aging Power Eye Cream 5ml/.17 fl ozDenne svært fuktighetsgivende kremen absorberes umiddelbart og tilfører huden antialdrende ingredienser som anogeissus, som synlig reduserer fine, tørre linjer.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331