Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

GinZing™ Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream 50 ml
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

GinZing™ Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream 50 ml

Origins

Skjem bort huden med en ultra-fuktgivene og pleiende krem. Inneholder ginseng- og kaffebønneekstrakt som gir huden ny energi og vitalitet.
168 kr210 kr

Omtaler

Elisabeth | 18-12-2018
Eneste ansiktskremen jeg har prøvd som ikke irriterer min sensitive hud. Føler meg også mer våken og frisk med en gang jeg tar den på. Deilig lukt og konsistens med en avkjølende følelse.
Christina | 15-11-2018
Frisk og deilig krem, med god lukt! Den er ikke alt for tykk og passer best som en dagkrem. Jeg foretrekker å bruke den i sommer halvåret. Om vinteren så bruker jeg high potency night-a-mins, da den er tykkere. Anbefaler virkelig produktene fra origins.
Charlotta | 13-11-2018
Denne kremen lukter godt og friskt, og gir huden en bra boost om morgenen :) veldig fornøyd!

Mer Informasjon

Skjem bort huden med en ultra-fuktgivene og pleiende krem. Inneholder ginseng- og kaffebønneekstrakt som gir huden ny energi og vitalitet. Huden får umiddelbart en frisk, sunn og strålende glød.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331