Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Eight Hour® Intensive Daily Moisture for Face SPF 15
Kampanje 20%

Eight Hour® Intensive Daily Moisture for Face SPF 15

Elizabeth Arden

Denne fuktgivende dagkrem etterlater huden myk, glatt og fuktmettet i opptil 8 timer.
276 kr
345 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Lise | 19-02-2016
Flott krem som absorberes raskt inn i og gjør huden myk og fin. En av mine favoritter blant kremer.
Hanne Elisabeth Arnesen | 04-03-2015
Det er en fantastisk daggkrem som jeg er helt avhengig sv å bruke.
Tuva | 11-02-2015
Denne brukte jeg i to år, og var en favoritt til mitt ansikt. Jeg har litt blandet hud, får lett kviser og kan bli fort oljete av enkelte produkter. Er også ganske tørr på nese og hake. Denne passet perfekt til dette, og jeg brukte den året rundt. Det at den har solfaktor er kjempebra, og jeg synes nesten det er rart flere ikke har det. Dessverre kommer jeg ikke til å kjøpe igjen med det første, fordi Elizabeth Arden tester på dyr, og jeg prøver å bli bedre. Hadde det ikke vært for det hadde jeg fortsatt å kjøpt den! Ekstra pluss for veldig hendig tube. Den er lett å reise med, og trenger ikke bekymre seg over den, som de som er i glasskrukke.

Mer Informasjon

Denne fuktgivende dagkrem etterlater huden myk, glatt og fuktmettet i opptil 8 timer. Kremen har opphav i den samme perfekte blandingen og duften som den klassiske Eight Hour Cream, men er tilført nye ingredienser og SPF 15, slik at den samtidig beskytter ansiktshuden mot skadelige solstråler, vær, vind og klimaendringer.
Water (Aqua), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Dimethicone, Benzophenone-3, Butyloctyl Salicylate, Steareth-2, Metylheptyl Isostearate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butyrospermum Parkii (SheaButter), Aluminum Starch Octenylsuccinate, Butylene Glycol, Cetearyl Glucoside, Petrolatum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Sodium PCA, Trehalose, Urea, Allantoin, C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters, Panthenol, Phospholipids, Stearyl Alcohol, PEG/PPG-20/15 Dimethicone, Steareth-21, Polyquaternium-51, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyethylene, Triethanolamine, Disodium EDTA, Dimethicone Crosspolymer, Phenyl Methicone, Parfum (Fragrance), Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Benzoic Acid, Methylparaben, Phenoxyethanol, Propylparaben, Chlorphenesin.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331