Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Confidence In A Cream Rosy Tone Moisturizer 60 ml
Confidence In A Cream Rosy Tone Moisturizer 60 ml
Confidence In A Cream Rosy Tone Moisturizer 60 ml
ONLY AT KICKS

Confidence In A Cream Rosy Tone Moisturizer 60 ml

IT Cosmetics

IT Cosmetics Confidence in a Cream Rosy Tone er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger og hudleger, og er en hurtigabsorberende superkrem med rosetonede pi...
470 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Confidence In A Cream Rosy Tone Moisturizer
p94006013
v94006014
IT Cosmetics
NOK
470

Mer Informasjon

IT Cosmetics Confidence in a Cream Rosy Tone er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger og hudleger, og er en hurtigabsorberende superkrem med rosetonede pigmenter, som er dokumentert testet for å forbedre hudens utseende. Denne prisvinnende kremen er egnet for alle hudtyper, og er laget for å tilføre huden massevis av fuktighet, gjøre den fastere, samt redusere synligheten av porer og misfarginger.
Confidence in a Cream Rosy Tone er er tilsatt rosatonede pigmenter som kombinerer pleiende og næringsrike ingredienser som blant annet aloe vera som gir fuktighet og lipohydroksysyre som har anti-aging egenskaper - og etterlater huden din glattere og vakrere.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331