Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Visionnaire Cx Advanced Skin Corrector 50 ml
Visionnaire Cx Advanced Skin Corrector 50 ml
Visionnaire Cx Advanced Skin Corrector 50 ml

Visionnaire Cx Advanced Skin Corrector 50 ml

Lancôme

Huden føles silkemyk og glatt på et øyeblikk.
915 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Visionnaire Cx Advanced Skin Corrector
p932555
v44901676
Lancôme
NOK
915

Omtaler

Silje | 19-04-2019
Kan ikke klare meg uten dette serume! Før så hadde jeg veldig mye rødhet i huden og følte jeg måtte bruke foundation hvis jeg skylle ut av huset. Men denne har hjulpet meg så mye med rødhetene at det nesten er borte. Nå går jeg uten sminke hele tiden nesten for jeg føler meg så komfortabel med min egen hud tone.
Idil Sand | 24-02-2019
Denne kjøpte jeg i 30 ml for å prøve, ettersom jeg slett litt med porer. Har brukt først rens og tonik og så dette produktet, fikk resultat allerede første uken. Veldig god produkt som er lett og behagelig for huden, god duft. Men for å få et godt resultat så må huden være renset onkelig og gjerne ha et bruks rutine på det hverdag. Er kjempe fornøyd og blitt avhengig av den ettersom jeg har sett raskt resultat:)
Sofie | 11-03-2018
Prøvde dette serumet sammen med nattkremen i samme serie men merket ingen forskjell fra noen av produktene. Serumet trakk inn, gjorde ingenting med porene mine og gav meg heller ikke noe fukt.

Mer Informasjon

Huden føles silkemyk og glatt på et øyeblikk. Et perlemorfarget, kremet serum med en unik formel som absorberes raskt av huden, er aktivt i flere av hudens lag, reduserer porer og linjer og gjør huden utrolig jevn og myk. Lancômes klassiske signaturduft av roser, som finnes i alle produkter fra Lancôme, avrundes med en lett toppnote av milde blomster.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331