Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
The Renewal Facial Oil 15 ml
Kampanje 20%

The Renewal Facial Oil 15 ml

La Mer

Renewal Oil mykgjør og booster hudens regenerering og gir huden mer fylde. Samtidig glattes linjer og rynker ut, og gradvis blir hudens naturlige fuktbarriere mer motstandsdyktig.
700 kr
875 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Sepideh | 12-04-2019
Wow... Jeg har prøvd Kora organics noni glow oil, som er ganske bra, men denne, noen dråper sammen med La mer creme, er magisk for huden.

Mer Informasjon

Renewal Oil mykgjør og booster hudens regenerering og gir huden mer fylde. Samtidig glattes linjer og rynker ut, og gradvis blir hudens naturlige fuktbarriere mer motstandsdyktig. Den legendariske Miracle Broth – som er selve sjelen i alle produktene fra La Mer – gir energi til hudens naturlige fornyelsesprosess.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331