Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Capture Totale Multi Perfection Light Creme - Refillable
Kampanje 20%

Capture Totale Multi Perfection Light Creme - Refillable

DIOR

Capture Totale Multi-Perfection Light Creme gjenoppretter hudens struktur og jobber mot tyngdekraften.
1 260 kr
1 575 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Green girl | 08-03-2016
Har brukt opp en krukke, og har begynt på en ny nå i vår... Bra og effektiv krem når de gamle "ikke fungerer lenge", og huden trenger oppkvikkende kur, enten er det på høsten etter mye sol og sommervind, eller på våren, for å gi boost til sliten og blekk vinterhud. Ikke spesielt verdifulle ingredienser, men alllikevel "alt mulig krem med lille ekstra", jeg har blandet hud med store porer, og er over 30... Behagelig, trekker fort.

Mer Informasjon

Capture Totale Multi-Perfection Light Creme gjenoppretter hudens struktur og jobber mot tyngdekraften. Dag etter dag blir huden rekonstruert, får bedre glød, blir spenstigere, jevnere og vakrere. Kremen korrigerer tegn til aldring, fra hudens dypere lag og opp til overflaten. Gir komfort, beskyttelse og fukt. En lett krem rik på fukt.
Påføres morgen og/eller kveld, etter renset hud.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331