Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Advanced Ceramide Capsules Serum 60 pcs
Kampanje 20%

Advanced Ceramide Capsules Serum 60 pcs

Elizabeth Arden

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum.
744,13 kr
930,16 kr
60 pcs
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Camilla | 08-03-2018
Denne gjør jobben for min tørre hud. Jeg bruker den gjerne før fuktighetskrem. Lurt å la den trekke inn litt før man påfører andre kremer.
Elisabeth | 28-02-2018
Fantastisk produkt! Redder tørr og sliten vinterhud. Huden stråler etterpå.
Marit | 24-02-2018
Har av og til meget tørr hud, og da er denne perfekt! Roer ned og gir masse fukt og silkemyk hud. Minus for pris og altfor mye produkt i hver kapsel. Men anbefales absolutt . :)

Mer Informasjon

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum. Denne kliniske og dermatologisk testede sammensetningen forbedrer hudens barrierereparerende funksjon, øker fuktigheten i huden og minimerer synligheten av fine linjer og rynker. En kombinasjon av nye ingredienser og høyere nivå av eksisterende ingredienser etterfyller ikke bare huden med essensielle, naturlige lipider, men støtter også hudens naturlige fornyelsesprosess – for en synlig fastere, glattere og sunnere utseende hud.
Vri fliken to ganger for å åpne kapselen. Smør serum over renset ansikt, hals og décolletage etter at du har påført SUPERSTART Skin Renewal Booster og før fuktighetskrem, morgen og kveld.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331