Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Truth Serum 50 ml
Kampanje 20%

Truth Serum 50 ml

Ole Henriksen

Dette serumet inneholder True-C-kompleks og er som en multivitaminpille som fukter hele dagen, lysner huden og gjør den mer spenstig.
680 kr
850 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Truth Serum
p89791941
v90168327
Ole Henriksen
NOK
680

Omtaler

Karoline | 28-11-2019
Strammer opp huden litt og trekker veldig fort inn i huden. Bruker to-tre pumps til ansiktet og halsen. Tar på dag/nattkrem etterpå, og huden føles silkemyk. Etter bare en ukes bruk, ser huden min freshere ut, porene er litt mindre synlig. Jeg er blitt frelst av dette serumet. Har ikke merket noe forbedring på kvisearr enda (men jeg har bare brukt den i en uke).
Camilla | 18-10-2019
MAGISK!! Fra Sahara til Amazonas på to uker! Og for en GLØD!! For de som sliter med pumpen så må dere bare trykke veldig veldig forsiktig!! Jeg klarer fint å få ut en dråpe på størrelse med et knapphullshode om jeg ønsker det ;) Men foretrekker en dråpe. Med fem dråper morgen og kveld så tror jeg den kommer til å vare en stund! Men neste gang kommer jeg til å kjøpe 60ml flaske, da går prisen ned fra 204kr pr.10ml til 170kr pr.10ml. Om morgenen før makeup blander jeg fem små dråper Truth Serum med fem "dråper" av en collagen boost dagkrem og fem dråper av en svært fuktgivende og løftende maske, dette gir en meget god base før primeren og gir glød og fukt hele dagen! Anbefaler Truth Serum på det sterkeste for de som klarer å "håndtere" pumpen :P
Nina96 | 03-09-2019
Veldig oppskryt! Kjøpte den fordi jeg har lest så mye bra om den, men er ikke så fornøyd med den. Følte ikke at den har gjort noe på huden min whatsoever. Kanskje den er bra å bruke i lengden fordi vitamin C skal være veldig bra for huden men har ikke fått no «wow-effekt» av den.

Mer Informasjon

Dette serumet inneholder True-C-kompleks og er som en multivitaminpille som fukter hele dagen, lysner huden og gjør den mer spenstig. Serumet inneholder kollagen, Aloe vera og ekstrakt av appelsin og grønn te. Den oljefrie formelen trekker raskt inn i huden og stimulerer både den og sansene med sin deilige sitronduft og silkemyke konsistens.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331