Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Revitalizing Hydrating Serum 30ml
Revitalizing Hydrating Serum 30ml

Revitalizing Hydrating Serum 30ml

La Mer

Pleiende serum der dråpe for dråpe gir huden fornyet vitalitet, og skjemmer bort huden med den effektive og legendariske ingrediensen Miracle Broth™.
1 775 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Revitalizing Hydrating Serum
p89456523
v89456524
La Mer
NOK
1775

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Pleiende serum der dråpe for dråpe gir huden fornyet vitalitet, og skjemmer bort huden med den effektive og legendariske ingrediensen Miracle Broth™. Mikrodråpene absorberes raskt og gjenoppfrisker huden. Med en umiddelbar fuktmettende effekt skaper det forfriskende serumet en oase av intens fukt som holder hele dagen. Limete-konsentrat — en kraftig antioxidant som pleier og beskytter huden mot miljømessige påvirkninger. Huden får fornyet fylde og linjer reduseres synlig da hudens naturlige reparasjonsmekanisme optimeres. Huden blir synlig strålende og ungdommelig. Med masse vitalitet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331