Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Hydro-Plumping Re-Texturizing Concentrate Face Serum 75 ml
Kampanje 20%

Hydro-Plumping Re-Texturizing Concentrate Face Serum 75 ml

Kiehls

Denne banebrytende og innovative formelen hjelper med å korrigere tegnene på Aldersrelatert Dehydrering, ved å ’oversvømme’ de dypeste overflater av dehydrert h...
484 kr
605 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Linn Kristin Andreassen | 02-03-2017
Gir en Fantastisk følelse av at huden er plumpet. Fukt fukt fukt!
Martine | 16-02-2017
Dette serumet holder virkelig hva det lover! Gir veldig mye fukt, og glatter således ut tørrhetsrynker. Man får ikke utbrudd av dette serumet.

Mer Informasjon

Denne banebrytende og innovative formelen hjelper med å korrigere tegnene på Aldersrelatert Dehydrering, ved å ’oversvømme’ de dypeste overflater av dehydrert hud, for å gjenopprette hudens vitale fukt. Resultatet er at huden fremstår friskere, næret og ungdommelig. Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate ble inspirert av dermatologers anti-age hydreringsprosedyrer og er formulert med en potent blanding af plantebasert glycerin – en naturlig ‘fuktmagnet’ og Shiso Leaf Extract, som hjelper med å beskytte ’forankringen’ av dyp fukt i hudens overflate.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331