Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Advanced Night Repair Recovery Complex II 75 ml
Gave på kjøpet! Les mer

Advanced Night Repair Recovery Complex II 75 ml

Estee Lauder

Med en banebrytende teknologi som gir huden optimal, naturlig reparasjon og beskyttelse døgnet rundt. Med tiden føles huden yngre, og man ser en dramatisk reduksjon av eventuelle aldringstegn.
1 165 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ingrid | 08-08-2019
Elsker dette serumet. Det gjør underverker for huden min! Jeg bruker serumet etter jeg har renset huden, og brukt toner. Huden min får en fin glød dagen etter, huden ser jevnere ut, og urenhetene forsvinner. Min favoritt, og kommer alltid til å være et produkt jeg sverger til.
Ratchanok | 10-07-2019
Produkt er bra men fikk ikke gave på kjøpt som avtalt. Hvorfor skriver ut så mye reklame om det, når du ikke gi ut gave som du love! Lureli......
Theodora | 09-05-2019
I have been using this for years. Amazing. Last year I mixed it with my foundation. And it was the ultimate. Amazing. And my skin has never looked better.

Mer Informasjon

Med en banebrytende teknologi som gir huden optimal, naturlig reparasjon og beskyttelse døgnet rundt. Med tiden føles huden yngre, og man ser en dramatisk reduksjon av eventuelle aldringstegn.
Passer til alle hudtyper.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste serum
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331