Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Rinse-Off Foaming Cleanser

Rinse-Off Foaming Cleanser

Clinique

Skummende og kremet mousserens som fjerner makeup og solbeskyttelse mildt, raskt og effektivt. Skjemmer bort huden med beroligende planteekstrakter. Gir huden en fuktet, ren og frisk følelse.
245 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Susanne | 24-03-2018
Veldig drøy i bruk! Fjerner sminke effektivt, men jeg opplever også å bli litt "stram i maska" etter å ha brukt den. Heldigvis er jeg fan av å dobbelrense, for det er å anbefale etter bruk av denne.
Amalie | 11-03-2018
Drøy i bruk. Fjerner sminken kjempe godt men jeg ble så rar i ansiktet etter bruk og måtte gå inn med en rens til
Siri | 11-03-2018
Passer perfekt for deg med sensitiv hud. Drøy i bruk.

Mer Informasjon

Skummende og kremet mousserens som fjerner makeup og solbeskyttelse mildt, raskt og effektivt. Skjemmer bort huden med beroligende planteekstrakter. Gir huden en fuktet, ren og frisk følelse. Samtidig er den utrolig prisgunstig ettersom den konsentrerte formelen varer lenge. Testet av øyeleger.
Fukt ansiktet og hendene. Massér en liten mengde mellom hendene, så det blir til skum. Massér skummet inn i ansiktet. Unngå øyepartiet. Skyll grundig med vann. Bruk deretter 3-Trinnssystemet.
Volum:150 ml
Hudtype:Kombinert
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331