Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
One-Step Gentle Exfoliating Cleanser

One-Step Gentle Exfoliating Cleanser

Clarins

Såpefri, mild rengjøringsgelé med silica mikrokuler og cellulosemikrosfærer som eksfolierer og mykgjør for en klar og glatt hud.
290 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Jenny | 14-08-2018
Beste cleanser jeg noen gang har prøvd! har tørr hud og bruker denne morgen og kveld. Har fått så fin hud!
Selma | 22-02-2018
Denne er den beste til å fjerne sminke og samtidig eksoliere noen sinne!!! Sminken går av med en gang samtidig som den lukter super godt
Emilie | 27-02-2017
Denne rensen er supergod å bruke på de dagene du er litt lat og ikke orker å bruke toner etterpå. Den er fresh og både renser og eksfolierer i ett! Og det beste av alt - det er et one-step produkt:))

Mer Informasjon

Såpefri, mild rengjøringsgelé med silica mikrokuler og cellulosemikrosfærer som eksfolierer og mykgjør for en klar og glatt hud. Inneholder blant annet moringafra-ekstrakt som renser ut avfallsstoffer og gjenoppretter glød, og 100% ren appelsinekstrakt som frisker opp, styrker og revitaliserer.
Används så ofta som önskas. Tryck fram en liten mängd produkt. Löddra upp på fuktad hud och massera varsamt med cirkulära rörelser.
Undvik ögonen. Skölj noga med ljummet vatten.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volum:125 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331