Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

LUNA Go Normal Skin
LUNA Go Normal Skin
LUNA Go Normal Skin
LUNA Go Normal Skin

LUNA Go Normal Skin

Foreo

LUNA™ go er den perfekte ansiktsrensebørsten for en travel livsstil.
995 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Agnes | 23-02-2019
Legger merke til liten forskjell. Synes denne ikke gjør noe drastisk for huden min, og jeg synes den er veldig dyr for hva den gjør. Kjøpte en litt større en i håp om at det ville utgjøre en forskjell, men nei. Synes at å vaske huden med en varm klut gjør mer enn denne.
Sofie | 23-08-2018
Jeg tror aldri huden min har vært så ren som den er nå! Denne rense”børsten“ er mer skånsom enn clarisonic (den fikk jeg dårligere hud av) og veldig behagelig å bruke. Jeg merker stor forskjell på huden min og på hvor mange urenheter jeg får. Verd pengene!
Selma | 23-02-2018
Eeeelsker denne!!! Gjør huden mye sterkere og er så beroligende og deilig! Verdt alle pengene ettersom den holder livet ut med lader

Mer Informasjon

LUNA™ go er den perfekte ansiktsrensebørsten for en travel livsstil. Takket være den kompakte størrelsen og T-Sonic™ -teknologi, kan du nyte en komplett hudpleieløsning når du vil, uten kompromiss. LUNA™ go fjerner forsiktig døde hudceller, løser opp fylte porer med makeup rester, og fjerner 99,5% av smuss og fett fra huden. Børstens anti-aldringsfunksjon lager fine linjer og gjør at rynker blir mindre synlige, og huden fastere. LUNA™ go tilbyr en tilpasset rengjøring som er skreddersydd for alle forskjellige hudtyper, med fire forskjellige børstehoder for sensitiv, normal, blandet og fet hud. Den ultra hygieniske silikonpenselen er 35 ganger mer hygienisk enn nylonbørster. Hver fulle ladning varer i opptil 30 bruksområder.
• Bruk vanlig rengjøringsmiddel. Skyll LUNA™ go under lunkent vann, og trykk på aktiveringsmodus.
• Masser rensen rundt i ansiktet sammen med LUNA™ go i 1 minutt. Vask og tørk ansiktet, og deretter påfør din vanlige hudkrem.
• Aktiver anti-aldringsknappen LUNA™ go. Hold anti-aldringsknappen på i 1 minutt, på områder hvor rynker ofte forekommer. Trykk deretter på knappen igjen for å slå av apparatet, og skyll ansiktet. Denne rutinen skal ta 1 minutt.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331