Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Liquid Facial Soap Oily Skin Oily Skin

Liquid Facial Soap Oily Skin Oily Skin

Clinique

Det første trinn i Cliniques 3-Trinnssystem. Liquid Facial Soap er utviklet av hudleger. Den renser huden og mykgjør de døde hudcellene.
205 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Julia | 22-02-2018
trofast følgesvenn i mange år
Iselin | 25-02-2016
Hvis du ikke liker alt for parfymerte produkter i annsiktet er Clinique produktene supre! Bruker den to ganger om dagen, morgen og kveld, og den holder det den lover. Etterlater huden myk og matt, uten å bli tørr.
Karoline Bratteng | 23-02-2016
Super ansiktsrens for deg med oljete hud. Jeg har selv brukt denne i et par år nå. Eneste problemet er når det er dramatiske værskifter eller ekstremt kaldt ute, og huden naturlig blir tørrere. Jeg har opplevd å få tørre "flekker" i ansiktet i disse periodene, og da bør man kanskje bruke en annen type rens!

Mer Informasjon

Det første trinn i Cliniques 3-Trinnssystem. Liquid Facial Soap er utviklet av hudleger. Den renser huden og mykgjør de døde hudcellene. Forbereder huden på Clarifying Lotions eksfolierende virkning. Med praktisk pumpe som gir den rette mengden.
Brukes to ganger om dagen, morgen og kveld. Renser skånsomt uten å tørke ut huden. Brukes på en ren, makeupfri hud. Skum opp og massér inn i huden. Skylles av med vann. Følg opp med Clarifying Lotion i rett styrke for din hudtype.
Volum:200 ml
Hudtype:Kombinert
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331