Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Biosource Total Renew Oil Cleansing Oil

Biosource Total Renew Oil Cleansing Oil

Biotherm

En utrolig behagelig olje-til-skum tekstur som fjerner selv den tyngste makeup og renser huden for rester av forurensning.
290 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ingrid | 09-04-2019
Denne er helt genial! Den fjerner sminke, både hud, leppe, og øyesminke, samtidig som den renser huden. Altså slipper man å «doublecleanse» fordi her får man både sminkefjerner og rens i ett! Fjerner absolutt all sminke, og så lenge man ikke åpner øynene når man fjerner øyensminken så går det helt fint. Kan virkelig anbefales
Kathrine | 25-10-2018
Supert renseprodukt som lukter mildt og godt. Den har fin konsistens uten å være for fet og oljete. Den rengjør godt, og huden får frisk farge og fin glød etter bruk!
Lisa | 25-08-2018
Renser godt. Og for de som liker denne type rens er dem bra. Kan også brukes på pads, men vask hude. godt etterpå.

Mer Informasjon

En utrolig behagelig olje-til-skum tekstur som fjerner selv den tyngste makeup og renser huden for rester av forurensning.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331