Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Silkmud Green Tea Clay Anti-Aging Liftaway Mud Face Sheet Mask

Silkmud Green Tea Clay Anti-Aging Liftaway Mud Face Sheet Mask

Starskin

Gjør huden jevn, glatt, spenstig og vakker med STARSKINs Liftaway Silkmud™ Green Tea Clay – en revolusjonerende leiremaske helt uten søl!
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Silkmud Green Tea Clay Anti-Aging Liftaway Mud Face Sheet Mask
p89336964
v89336965
Starskin
NOK
99

Omtaler

Celine | 30-12-2018
Den gjorde apsolut ingen ting... ikke kjøp dette produkte
Kirsti S. | 18-12-2016
Masken lover fukt og oppstrammende effekt, men merket ingenting av dette. Huden ble bare veldig tørr. Bortkastet penger!!!!!

Mer Informasjon

Gjør huden jevn, glatt, spenstig og vakker med STARSKINs Liftaway Silkmud™ Green Tea Clay – en revolusjonerende leiremaske helt uten søl! I denne masken er leirens dyptrensende egenskaper kombinert med praktisk tekstilmasketeknologi. Masken er laget av flortynn gas og dyppet i kaolinleire og mykgjørende silkekokongekstrakt som trekker ut urenheter og renser porene uten å tørke ut huden. Ekstrakt fra grønn te har antialdrings-egenskaper og holder huden myk, mens tremellasopp tilfører fuktighet og gir fylde. Silkmud™-masken ligger tett inntil ansiktet og gir også en naturlig løftende effekt i det den hardner. Etter bare 20 minutter er det klart for å løfte av masken, skylle ansiktet og stråle om kapp med stjernene! Huden ser umiddelbart klarere, fyldigere og yngre ut med synlig forminskede porer og en matt, fløyelsaktig finish. Nå kan bare de nærgående fotografene komme!
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331