Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque 50 ml
Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque 50 ml
Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque 50 ml
Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque 50 ml
Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque 50 ml

Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque 50 ml

Kiehls

Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque. Den nye Kiehl's Made Better x John Legend Limited Edition Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque er Kiehl's største kundefavoritt blant maskene.
245 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque
p94001120
v94001121
Kiehls
NOK
245

Omtaler

Anya | 30-09-2019
WOW! Fantastisk maske som virkelig renser huden uten å irritere eller tørke ut. Merker godt at den også fukter. Alle burde prøve den! Vil si den passer alle hudtyper utenom veldig tørr. Den er utrolig behagelig på, veldig smooth og utrolig enkel å vaske av. Kan ikke anbefale den nok!

Mer Informasjon

Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque. Den nye Kiehl's Made Better x John Legend Limited Edition Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque er Kiehl's største kundefavoritt blant maskene. Den er kjent for å fjerne urenheter og overflødig talg på hud overflaten, slik at porene reduseres. I tillegg forfiner den hudteksturen og får huden til å føles glatt. Ingrediensene omfatter hvit leire fra Amazonområdet, som er kjent for å absorbere overflødig talg på huden.
Denne krukken i limited edition er laget av resirkulert plast og er renovert og designet av John Legend. Etiketten er laget av en blanding av fibrer fra resirkulerte kaffeposer og gjenbrukte materialer. Som del av Kiehl's Made Better x John Legend gir Kiehl's 20 % av salgssummen til lokale veldedige formål. Til alle hudtyper.
Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331