Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Original Skin Retexturing  Mask With Rose Clay 75ml
ONLY AT KICKS

Original Skin Retexturing Mask With Rose Clay 75ml

Origins

En 2-i-1 maske som dyprenser og forsiktig eksfolierer huden for å forfine hudens struktur og booste gløden.
230 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Original Skin Retexturing Mask With Rose Clay
p90555477
v90555478
Origins
NOK
230

Omtaler

Solveig | 30-09-2019
Spar pengene dine! Denne gjør.. ingenting. Den gir umiddelbar matt hud, men det forsvinner etter 1 times tid. Ikke verdt sviende hud for 1 time matthet. I tillegg irriterer den huden, særlig om du har kviser. Anbefaler mye heller Kiehl´s Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask. Den svir ikke slik som denne gjør. Den er ikke ubehagelig på slik som den er, og den er ikke vanskelig å få av slik som denne er. Den gir faktisk varige resultater!
ingrid | 20-09-2019
Elsker denne masken! Fungerer topp som dyp rens og du går fra en urein hud til en glatt hud som viser kjappe resultater
Orawan | 22-06-2019
helt fantastisk maske, bruker den 1-2 ganger i uken. jeg har blandet hud og er utsatt for akne. huden føles glatt og ren etter bruk <3

Mer Informasjon

En 2-i-1 maske som dyprenser og forsiktig eksfolierer huden for å forfine hudens struktur og booste gløden. Den kremede leire formelen hjelper til å dyprense huden mens den absorberer og fjerner urenheter og overskuddsolje fra porene. Den fjerner skånsomt døde hudceller for å en strålende hud. Den gjenoppretter hudens glød og hjelper huden til å avstresse samtidig som den oppfrisker dine sanser.
Masser på sminkefri, tørr hud og vent 10 minutter til masken er tørr. Fukt fingertuppene og forsiktig masser huden for å løsne masken og forbedre fjerning av produktet. Rens med varmt vann. Bruk 2-3 ganger om uken, eller etter behov.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331