Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Moisture Sheet Mask
Kampanje 20%

Moisture Sheet Mask

KICKS Beauty

Moisture Sheet Mask er en sheet mask i biocellulose-materiale utformet for å følge formen til ansiktet.
47,20 kr
59 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Moisture Sheet Mask
p89643050
v89643052
KICKS Beauty
NOK
47.2

Omtaler

Emma | 13-05-2019
Jeg har en sensitiv hund som trenger masse fukt uansett årstid. Denne masken gir meg akkurat det! Er super fornøyd og kan virkelig anbefale denne
Madeleine | 14-03-2019
Jeg har sensitiv hud og har denne vinterstiden hatt ekstrem tørr hud. Denne masken fikk jeg en hudreasksjon på som gjorde at jeg måtte fjerne masken før jeg hadde hatt den på i 15 min. Ble så rød og svei i huden slik at det så ut som jeg var blitt veldig solbrent. Kommer ikke til å kjøpe igjen.
Gunn | 09-03-2018
Alle har godt av en boost med fuktighet, og denne har hjulpet meg enormt når huden føles dehydrert! Huden blir så fuktet, myk og jevn. Anbefales!

Mer Informasjon

Moisture Sheet Mask er en sheet mask i biocellulose-materiale utformet for å følge formen til ansiktet. Den er rikelig gjennomfuktet med 22 ml serum som inneholder:
-Fuktighetsgivende glyserin og kokosvann
-Mykgjørende kokosolje og chiafrøolje
-Hudkondisjonerende allantoin og betain
-Beroligende centella asiatica
Sammensetningen av serumet og utformingen av masken bidrar til at huden får tilført denne optimale sammensetningen av fuktighetsgivende og mykgjørende ingredienser. Etter bruk føles huden myk og smidig.
Dermatologisk testet og kan tas med i håndbagasjen.
Rens ansiktet og tørk det. Åpne posen og fjern forsiktig de beskyttende lagene rundt masken. Ta masken på ansiktet og juster den så den passer rundt øyne og munn. La den virke i 15 minutter og ta den deretter av. Masser lett inn gjenværende serum.
Aqua, Dipropylene Glycol, Glycerin, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Allantoin, Betaine, Butylene Glycol, Oryza Sativa Extract, Centella Asiatica Extract, Cocos Nucifera Water, Arginine, Cocos Nucifera Oil, Salvia Hispanica Seed Extract, Glyceryl Caprylate, Chamomilla Recutita Flower Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Paeonia Suffruticosa Root Extract, PEG-10 Dimethicone, Simethicone, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Parfum.
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331