Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Mask Essentials Gift Box
Mask Essentials Gift Box
Mask Essentials Gift Box
ONLY AT KICKS

Mask Essentials Gift Box

Glamglow

Dette julesettet består av tre av de best selgende GLAMGLOW ansiktsmasker, som gir deg en synlig renere og mer oppstrammet hud med en frisk glød.
585 kr
(Verdi:1083kr)
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Mask Essentials Gift Box
p94004362
v94004363
Glamglow
NOK
585

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Dette julesettet består av tre av de best selgende GLAMGLOW ansiktsmasker, som gir deg en synlig renere og mer oppstrammet hud med en frisk glød. THIRSTYMUD er en fuktgivende ansiktsmaske som beroliger huden din, gir glød og intensiv fukt ved hjelp av hyaluronsyre, kokos og honning. SUPERMUD er en dybderensende ansiktsmaske som renser porene dine og fjerner døde hudceller ved hjelp av aktivt kull og kaolinleire. GRAVITYMUD er en oppstrammende peel-off ansiktsmaske som samtidig jevner ut huden – den perfekte pre-makeup ansiktsbehandling Fordeler: - Gir fukt - Minimerer porer - Strammer opp og jevner ut hudens struktur Innhold: THIRSTYMUD 50G CORE JAR SUPERMUD 30G PAINT TUBE GRAVITYMUD 30G PAINT TUBE, CHROME Verdi: 1083 kr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331