Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Mask-A-Holic Set 250 ml

Mask-A-Holic Set 250 ml

Peter Thomas Roth

" Passer: - Normal hud - Oljete hud - Kombinert hud - Tørr hud - Sensitiv hud. Dette femdelte settet med multitasking masker forlater huden oppdatert, jevn, næringsrik og sunn.
995 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Julianne | 27-08-2018
Denne pakken ble jeg skuffet over. Hadde høye forventninger til alle maskene med tanke på den skyhøye prisen på maskene som selges individuelt. Gull masken reduserte ikke fine linjer, enzyme masken løftet ikke opp huden og mud masken ga ingen fuktighetsgivende eller rensende effekt - som maskene lover. Med andre ord følte jeg ingen positiv endring på huden min i det hele tatt. Disse tre maskene anbefales IKKE! Agurk masken hadde en avkjølende effekt og fungerte som en god aftersun krem på varm og solbrent hud. Masken med blue marine algae ga en følelse av fuktighet, men samtidig vil jeg ikke anbefale deg å kjøpe den. Påføringsbørsten som følger med settet var også ubrukelig, så bruk heller pengene dine på ansiktmasker som gir bedre resultater.

Mer Informasjon

" Passer:
- Normal hud
- Oljete hud
- Kombinert hud
- Tørr hud
- Sensitiv hud.
Dette femdelte settet med multitasking masker forlater huden oppdatert, jevn, næringsrik og sunn.Den kjølende, fuktighetsgivende Cucumber Gel Mask bidrar til å berolige tørr, irritert hud, mens den antiaging 24K Gold Mask Pure Luxury Lift & amp; Firmask er beriket med 24 K gull og kolloidalt gull for å forbedre utseendet på fine linjer og rynker. Den næringsrik Blå Marine Alger Intense Hydrating Mask beroliger og nærmer seg blå marine alger og andre potente fuktighetsmidler, og den kraftige, svært effektive eksfolierende gresskar-enzymposen løfter opp en kjedelig, aldrende og overbelastet hud. Og den rensende, lindrende Irish Moor Mud Purifying Black Mask inneholder luktfri irsk sitron for å trekke ut smuss, olje og forurensing, da det trenger inn i huden med fuktighet og vitaminer.
- 1.7 oz/ 50 mL Cucumber Gel Mask
- 1.7 oz/ 50 mL 24K Gold Mask Pure Luxury Lift & Firm Mask
- 1.7 oz/ 50 mL Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask
- 1.7 oz/ 50 mL Pumpkin Enzyme Mask
- 1.7 oz/ 50 mL Irish Moor Mud Purifying Black Mask
- Mask applikator"
Påfør en rikelig mengde på ren hud. La masken ligge på i ti minutter. Skyll med kaldt vann. Bruk to til tre ganger i uken eller daglig for intensiv reparasjon. For intensiv behandling: Kjøl ned og påfør som en maske, eller påfør et tynt lag som det siste laget i hudpleien din. La virke over natten.
Volum:250 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331