Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Drink Up Intensive Overnight Mask
Kampanje 20%

Drink Up Intensive Overnight Mask

Origins

90% følte seg med det samme rehydrert, utglattet og lindret. 75% følte en umiddelbar stigning i fuktnivå. Hud er avhengig av vann for å opprettholde et ungdommelig utseende.
180 kr225 kr

Produkter er utsolgt

Omtaler

Silje | 15-09-2017
ELSKER DENNE! Våkner opp myk og fin i huden + den lukter utrolig godt
Tina | 27-06-2017
Klarer meg ikke uten denne, spesielt om vinteren! Har alltid så tørr hud og da er denne perfekt å bruke! Når jeg våkner opp om morgenen har jeg myk og fin hud og den lukter også utrolig godt.
1209789 | 20-06-2017
Det beste vidunderproduktet fra Origins. Funker hele året som en fuktbombe av en maske. Et must have på baderommet for både deg og mannen.

Mer Informasjon

90% følte seg med det samme rehydrert, utglattet og lindret. 75% følte en umiddelbar stigning i fuktnivå. Hud er avhengig av vann for å opprettholde et ungdommelig utseende. Men i løpet av dagen mister huden vital fukt. Jo mer travelt du har det, jo mer fukt mister du. Denne intense fuktmaske med avocado og aprikoskjerneolje går straks dypt ned i huden og gjenopbygger fuktreservene, og bygger et reservelager til morgendagen. Japansk tang reparerer hudens barriere for å forhindre fremtidig dehydrering og tegn på for tidlig aldring. ANVENDELSE: To ganger om uken eller som ønsket, masseres lett på ren hud ved sengetid. Tørk av overflødig produkt.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331