Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Drink Up Intensive Overnight Mask

Drink Up Intensive Overnight Mask

Origins

90% følte seg med det samme rehydrert, utglattet og lindret. 75% følte en umiddelbar stigning i fuktnivå. Hud er avhengig av vann for å opprettholde et ungdommelig utseende.
225 kr

Omtaler

Julie | 15-07-2018
Elsker denne! Jeg er ikke noe god til å bruke masker og kremer på dagtid så det er veldig deilig å kunne bruke denne når jeg sover. Den er også veldig drøy. A little goes a long way! :)
Maria | 27-05-2018
Hadde denne på ansikt og hals om kvelden, og våknet neste morgen med tidenes utslett på halsen og rundt øynene! Ser ut som en alvorlig solforbrenning, det er fryktelig hovent rundt øynene, svir og klør. En skikkelig allergisk relaksjon! Skuffende siden jeg ikke har sensitiv hud, og Origins skal liksom inneholde gode og naturlige ingredienser. Den måtte bare gå rett i søpla for jeg ble helt ødelagt i ansiktet i dagevis.
Oda | 05-05-2018
Jeg kan bare bruke denne i nødstilfeller, for den tetter porene veldig. Våkner nesten alltid med kviser etter å ha brukt denne. Veldig klissete, men gir mye fukt.

Mer Informasjon

90% følte seg med det samme rehydrert, utglattet og lindret. 75% følte en umiddelbar stigning i fuktnivå. Hud er avhengig av vann for å opprettholde et ungdommelig utseende. Men i løpet av dagen mister huden vital fukt. Jo mer travelt du har det, jo mer fukt mister du. Denne intense fuktmaske med avocado og aprikoskjerneolje går straks dypt ned i huden og gjenopbygger fuktreservene, og bygger et reservelager til morgendagen. Japansk tang reparerer hudens barriere for å forhindre fremtidig dehydrering og tegn på for tidlig aldring. ANVENDELSE: To ganger om uken eller som ønsket, masseres lett på ren hud ved sengetid. Tørk av overflødig produkt.
Volum:100 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331