Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Drink Up Intensive Overnight Mask
Drink Up Intensive Overnight Mask

Drink Up Intensive Overnight Mask

Origins

90% følte seg med det samme rehydrert, utglattet og lindret. 75% følte en umiddelbar stigning i fuktnivå. Hud er avhengig av vann for å opprettholde et ungdommelig utseende.
225 kr

Omtaler

Pernille | 24-04-2018
Denne lukter utrolig godt og føles digg ut. Jeg føler huden min får fukt gjennom natten, og våkner ikke lenger opp med tørr og grå hud. Jeg føler ikke den gir meg så mye mer enn en hud som ikke er like tørr, skulle ønske den ga mer glød enn den gjør. og bruker den oftere enn en gang i uken da jeg syntes dette blir for lite for effekten. Ellers kjempe fornøyd, og vil nok kjøpe igjen når den blir tom.
Anna | 12-04-2018
Elsker denne! Har kombinasjonshud, og den kan bli litt tørr på vinteren. Denne gjør huden utrolig fuktet, smidig og pen. Bruker den oppå original skin serum, og den gjør meg ikke oljete i det hele tatt! Gleder meg alltid til å våkne når jeg har brukt denne på natten :)
Gina | 12-03-2018
Helt fantastisk maske! Sliter veldig med tørr og "stram" hud om vinteren og denne masken gjør huden myk og god igjen. Pluss for veldig god lukt!

Mer Informasjon

90% følte seg med det samme rehydrert, utglattet og lindret. 75% følte en umiddelbar stigning i fuktnivå. Hud er avhengig av vann for å opprettholde et ungdommelig utseende. Men i løpet av dagen mister huden vital fukt. Jo mer travelt du har det, jo mer fukt mister du. Denne intense fuktmaske med avocado og aprikoskjerneolje går straks dypt ned i huden og gjenopbygger fuktreservene, og bygger et reservelager til morgendagen. Japansk tang reparerer hudens barriere for å forhindre fremtidig dehydrering og tegn på for tidlig aldring. ANVENDELSE: To ganger om uken eller som ønsket, masseres lett på ren hud ved sengetid. Tørk av overflødig produkt.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331