Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

DreamDuo Overnight Transforming Treatment 40 g
DreamDuo Overnight Transforming Treatment 40 g
DreamDuo Overnight Transforming Treatment 40 g
DreamDuo Overnight Transforming Treatment 40 g
DreamDuo Overnight Transforming Treatment 40 g
DreamDuo Overnight Transforming Treatment 40 g
DreamDuo Overnight Transforming Treatment 40 g
ONLY AT KICKS

DreamDuo Overnight Transforming Treatment 40 g

Glamglow

"Huden blir en sensasjon over natten - hver natt! En sann drømme duo, DREAMSERUM og DREAMSEAL vil gi deg plumpet og fuktig hud i bare to sexy steg. Våkne opp til myk og glatt sexy hud!
460 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
DreamDuo Overnight Transforming Treatment
p89395741
v89395742
Glamglow
NOK
460

Omtaler

Dots | 05-05-2019
Denne er helt fantastisk! Når kvisene bryter ut bruker jeg denne og de roer seg kraftig ned ila natten for så å forsvinne ila noen korte dager. Huden min elsker denne og dette er det første hudpleie produktet jeg har blitt fast bruker av. Huden føles myk og god. Etter jeg startet med denne har jeg fått finere hud og sliter ikke lenger med tørr hud.
Rebecca | 17-02-2019
Lukter veldig godt synes jeg selv, etter 30 min synes samboeren den lukter ekkelt. Behagelig å ha på, og huden føles bra dagen etter! Bruker den så ofte jeg kan, minus er at jeg ofte får kviser i pannen av den.
1 | 28-01-2019
Denne er helt fantastisk! Når jeg får kvise utbrudd så hjelper denne ekstremt godt. Renser og påfører denne før jeg legger meg, og på morningen er kvisene mye mindre. Huden føles og ser mye bedre ut!

Mer Informasjon

"Huden blir en sensasjon over natten - hver natt!
En sann drømme duo, DREAMSERUM og DREAMSEAL vil gi deg plumpet og fuktig hud i bare to sexy steg. Våkne opp til myk og glatt sexy hud!
Plumping er ikke bare for leppene. DREAMDUO er vår første plumper til huden.
DREAMSERUM (steg 1 - perle) er et serum som smelter inn i huden - som inneholder Grønn Kaffe og Grønne Te blader. Ved hjelp av anti oksidanter og essensielle oljer vil huden få et feilfritt resultat.
DREAMSEAL (steg 2 - grå) en næringsgivende fuktighets boost av Hyaluronsyre og Mozuko Grønne Alger som plumper og gjenoppretter hudens glød.
HUDTYPE : Normal, oljete, kombinert og tørr
Huden etterlates glødende, plumpet, glatt og fuktet
DREAMDUO overnight Transforming Treatment etterlater huden plumpet med en vakker glød. Med Grønt Te blad TEAOXI tilfører den anti- aging oksidanter dypt i huden og du våkner opp med en sexy Hollywood glow!
"
Brukes som en behandling om natten. Påfør DREAMSERUM (steg 1 - perle) jevnt på en ren hud og la den absorbere i huden i ca 30 sek. Påfør deretter DREAMSEAL (steg 2 - grå)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331