Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

DreamDuo Overnight Transforming Treatment
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

DreamDuo Overnight Transforming Treatment

Glamglow

"Huden blir en sensasjon over natten - hver natt! En sann drømme duo, DREAMSERUM og DREAMSEAL vil gi deg plumpet og fuktig hud i bare to sexy steg. Våkne opp til myk og glatt sexy hud!
368 kr460 kr

Omtaler

Tina | 16-05-2018
Denne skiller seg ut fra mange andre kremer jeg har prøvd da den holder det den sier og gjør huden friskere, bedre og samtidig fukter og "plumper". Man blir helt avhengig av å bruke denne siden det merkes på huden når man ikke har brukt den!
Kjersti | 10-03-2018
God intensivbehandling når huden min er tørr og trist. Den ser ut til å ha makset ut på nattesøvn dagen etter.
Celine | 01-03-2018
Verdens beste nattmaske. Gir virkelig det den sier. Masse fukt og våkner opp med en deilig og plumpet hud

Mer Informasjon

"Huden blir en sensasjon over natten - hver natt!
En sann drømme duo, DREAMSERUM og DREAMSEAL vil gi deg plumpet og fuktig hud i bare to sexy steg. Våkne opp til myk og glatt sexy hud!
Plumping er ikke bare for leppene. DREAMDUO er vår første plumper til huden.
DREAMSERUM (steg 1 - perle) er et serum som smelter inn i huden - som inneholder Grønn Kaffe og Grønne Te blader. Ved hjelp av anti oksidanter og essensielle oljer vil huden få et feilfritt resultat.
DREAMSEAL (steg 2 - grå) en næringsgivende fuktighets boost av Hyaluronsyre og Mozuko Grønne Alger som plumper og gjenoppretter hudens glød.
HUDTYPE : Normal, oljete, kombinert og tørr
Huden etterlates glødende, plumpet, glatt og fuktet
DREAMDUO overnight Transforming Treatment etterlater huden plumpet med en vakker glød. Med Grønt Te blad TEAOXI tilfører den anti- aging oksidanter dypt i huden og du våkner opp med en sexy Hollywood glow!
"
Brukes som en behandling om natten. Påfør DREAMSERUM (steg 1 - perle) jevnt på en ren hud og la den absorbere i huden i ca 30 sek. Påfør deretter DREAMSEAL (steg 2 - grå)
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331