Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Charcoal Gel Mask 50 ml
Kampanje 20%

Charcoal Gel Mask 50 ml

KICKS Beauty

Svart gelmaske med dyptvirkende aktivt kull som renser huden for urenheter og forurensning. Inneholder også poresammentrekkende trollhasselvann og mineralrik diatomittleire som absorberer talg.
79,20 kr
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Charcoal Gel Mask
p90568381
v90568382
KICKS Beauty
NOK
79.2

Omtaler

Helene | 06-08-2019
Denne ble jeg anbefalt av en dame i en av deres butikker, men etter jeg kjøpte den sjekket jeg hva den inneholdt. Tror jeg har fått masse kviser av denne fordi den inneholder blant annet parfyme.. anbefales ikke
Hilde | 14-07-2019
Denne masken er helt fantastisk. Den renser bort urenheter og sorte hudormer. Tro det eller ei, de sorte hudormene blir omtrent usynlige. Konsistensen er helt herlig og den dufter godt. Den er en drøm å påføre. Bruker litt tid på å vaske den av igjen. Til info. har jeg sensitiv blandingshud. Denne kjøper jeg garantert om igjen. Anbefaler:)

Mer Informasjon

Svart gelmaske med dyptvirkende aktivt kull som renser huden for urenheter og forurensning. Inneholder også poresammentrekkende trollhasselvann og mineralrik diatomittleire som absorberer talg. Resultatet etter bruk er en sunn, matt hud. Denne masken tørker som en leirmaske og er lett å vaske av siden den skummer godt ved kontakt med vann. Passer perfekt for normal til fet hud. Passer også perfekt til kun å brukes på områder som blir blanke i løpet av dagen.
Brukes 1–2 ganger per uke. Påføres på tørr, renset hud. La tørke, og vask så av med vann. Fortsett med din vanlige hudpleierutine.
AQUA, DIATOMACEOUS EARTH, HAMAMELIS VIRGINIANA WATER, PROPANEDIOL, PULLULAN, GLYCERIN, METHYLPROPANEDIOL, CHARCOAL POWDER, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE, BISABOLOL, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, POLYGLYCERIN-10, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, DECYL GLUCOSIDE, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, PARFUM.
Hudtype:Fet
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331