Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Abeille Royale Repairing Honey Gel Mask
Kampanje 20%

Abeille Royale Repairing Honey Gel Mask

Guerlain

Abeille Royale serien er designet for alle kvinner som er opptatt av rynker, tap av fasthet og med påfølgende tynnere hud.
1 052 kr1 315 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Abeille Royale serien er designet for alle kvinner som er opptatt av rynker, tap av fasthet og med påfølgende tynnere hud. Denne fantastiske askepottmasken booster ungdomligheten fra første påføring. Den nydelige konsistensen trekker seg raskt inn uten å virke fet.
Påføres i et tynt lag på ansikt og hals en gang i uken eller etter behov. Etter 10 minutter klappes den inn. Avslutt med natt- eller dagkrem uten å fjerne masken. Alle hudtyper.Tips: påfør et par dråper av Face Treatment Oil før du legger masken!
Volum:50 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331