Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

House 99 Fixing Spray 150 ml

Vurderinger
Pris
185 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Fixing Spray
p90156241
v90156242
House 99
NOK
185
Tight Grip Fixing Spray for menn er perfekt for frisyrer som ikke endrer form. Fast hold og en naturlig finish uten synlige produktrester. Perfekt for litt lenger hår – fixingsprayen gir god kontroll og en naturlig sunn glans. Som vi vet, kan hårsprayer skade håret. Derfor har vi vært svært bevisste under utviklingen av dette produktet, og kun brukt 6 ingredienser (mot 15 i en klassisk hårspray), for å bevare styrken i håret og samtidig oppnå en optimal effekt. Fuktighetsbestandig. En annen fordel er at den er enkel å vaske ut.
Inspirert av David Beckhams frisyre – Quiff-frisyren. Tight Grip hårspray for menn gir utmerket kontroll og en naturlig, sunn glans. Inneholder bare 6 ingredienser (mot 15 i en klassisk hårspray), for å bevare styrken i håret og samtidig gi et langvarig hold. Hårsprayen er perfekt for langt hår og egnet for en aktiv livsstil – fukt-, luft- og svettebestandig.
David Beckhams 2014-quiff: denne svært allsidige og tidløse frisyren har vært en direkte inspirasjon til utviklingen av Tight Grip Fixing Spray for menn. David Beckham ga den et moderne utseende ved å gjøre den kortere på sidene, og en uformell vri med en litt løsere effekt.
Volum:
150 ml
EAN:
3614272033634
Tips fra KICKS community
Finn ansiktspleien som passer din hud

Finn ansiktspleien som passer din hud

Beauty test: Finn riktig produkter fra Kiehls

Beauty test: Finn riktig produkter fra Kiehls

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331