Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Moisturizer 75 ml
Moisturizer 75 ml
Kampanje 20%

Moisturizer 75 ml

House 99

Moisturizer. For å fullføre enhver look – skjegg, hår eller tatovering – er flott hud selvfølgelig helt essensielt.
212 kr
265 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Moisturizer
p90156243
v90156244
House 99
NOK
212

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Moisturizer. For å fullføre enhver look – skjegg, hår eller tatovering – er flott hud selvfølgelig helt essensielt. Inspirert av David Beckhams livsstil og hektiske hverdag, har vi utviklet en fuktighetskrem til ansikt for menn som holder huden fuktet og frisk hele dagen. Greater Look Face fuktighetskrem reduserer glans og forbedrer hudens naturlige glød. Teksturen er lett og gir en frisk følelse til ansiktet. Greater Look Face fuktighetskrem er den eneste fuktighetskremen du vil ha.
En likefrem og lett alt-i-en fuktighetskrem for menn som uttrykker House 99s tilnærmingen til egenpleie for menn. Greater Look Face fuktighetskrem for menn føles lett på huden, er rik på fuktighet og fjerner glans.
Morgen og kveld etter rens. Unngå området rundt øynene.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331