Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Wave 2 for Him EdT 50 ml

Wave 2 for Him EdT 50 ml

Hollister

Temperaturen stiger. Atmosfæren koker. Det er tid for et eventyr, som å surfe på den perfekte bølgen! En herlig kombinasjon av frisk bergamott, aromatisk salvie og sandeltre.
350 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Wave 2 for Him EdT
p89416146
v89416147
Hollister
NOK
350

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Temperaturen stiger. Atmosfæren koker. Det er tid for et eventyr, som å surfe på den perfekte bølgen! En herlig kombinasjon av frisk bergamott, aromatisk salvie og sandeltre. En duft for den eventyrlystne mannen som lever i nuet og fanger dagen. Passer like godt til surfing som til koselige sommerkvelder på stranden med gode venner. Toppnoter: Luftige akkorder, hvit pepper, bergamott. Hjertenoter: Lavendel, salvie, geranium. Bunnoter: Sandeltre, musk, treaktige duftnoter. Duftfamilie: Aromatisk, frisk.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331