Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Wave 2 for Him EdT 30 ml

Wave 2 for Him EdT 30 ml

Hollister

Temperaturen stiger. Atmosfæren koker. Det er tid for et eventyr, som å surfe på den perfekte bølgen! En herlig kombinasjon av frisk bergamott, aromatisk salvie og sandeltre.
270 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Wave 2 for Him EdT 30 ml
p89416146
v89416148
Hollister
NOK
270

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Temperaturen stiger. Atmosfæren koker. Det er tid for et eventyr, som å surfe på den perfekte bølgen! En herlig kombinasjon av frisk bergamott, aromatisk salvie og sandeltre. En duft for den eventyrlystne mannen som lever i nuet og fanger dagen. Passer like godt til surfing som til koselige sommerkvelder på stranden med gode venner. Toppnoter: Luftige akkorder, hvit pepper, bergamott. Hjertenoter: Lavendel, salvie, geranium. Bunnoter: Sandeltre, musk, treaktige duftnoter. Duftfamilie: Aromatisk, frisk.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331