Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt
    Fri frakt
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere! FRI FRAKT!

Kampanje 20%

HoliFrog Galilee Antioxidant Dewy Drop 30 ml

Vurderinger
Pris
399,20 kr
499 kr
Finn i butikk
Fri frakt
Fri frakt
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Galilee Antioxidant Dewy Drop
p94032258
v94032259
HoliFrog
NOK
399.2
FUKT & REPARER | Hydrerende Hybrid
Glasshud, ikke glasstak
For: Alle hudtyper som ønsker glød (det vil si alle)
Fordeler:
• Denne gjenopprettende og reparerende hybrid er et serum som fungerer slik som du vil avhengig av når du bruker den i din hudrutine.
• Den er konsentrert og kombinerer fuktighetsgivende egenskaper med plantebaserte antioksidanter og botaniske oljer som gir og forsegler fuktighet i huden
• Denne lette, silkemyke teksturen beroliger ujevn hudoverflate, men balanserer også hudens talgproduksjon
• Hvis du kan sette sammen en fotballiga av hudforsterkende antioksidanter, og fuktighetsgivende og nærende plantebaserte oljer, er dette laget som vil slå alle motstandere.
Alle vil sannsynligvis ha en fuktighetsbalansert hud, men å oppnå dette kan være en hårfin linje avhengig av hudtype. Hvis du ikke er sikker på om du har tørr eller dehydrert hud, er den irriterende nyheten at disse to krever forskjellige ting for å være lykkelige. Den gode nyheten er at Galilee Antioxidant Dewy Drop inneholder flere ingredienser som fungerer for dem begge. Dette betyr heller ikke at den ikke er vennlig mot en mer fet hudtype - takket være den silkemyke konsistensen, fukter den uten å bli for tung. Dette serumet/lotion/oljen er en såkalt people pleaser og inneholder fuktighetsgivende ingredienser, vitaminer og antioksidanter samt plantebaserte oljer. Tenk på dette produktet som den perfekte daten: Utrolig fleksibel, imponerer alle den treffer, etterlater deg mykere enn da den fant deg og den kommer uten bagasje.
Tilståelse: Det er vanskelig å være myk noen ganger, men det er alltid verdt innsatsen
Aloe Barbadensis (Aloe Vera juice): En naturlig betennelsesdemper som beroliger og gir fukt til huden.
Marulafrøolje, Jojobaolje og Aprikoskjerneolje: En trifekta av mykgjørende, plantebaserte oljer som tilbyr vitamin A og E samt oljesyre og linolsyrer for å beskytte og gi huden fukt.
Squalane: En mykgjørende antioksidant som gjenoppretter lipidbarrieren, styrker cellefunksjonen og gir sunne hudceller fylde og glød.
Sodium Hyaluronate og glyserin: Fuktighetsbindende og -bevarende ingredienser som gir fukt til dehydrert hud.
Azelaicsyre: En beroligende syre som hjelper til med å redusere irritasjon og fjerne døde hudceller.
Kaprifolblomst og grønn te ekstrakt: Beroligende antioksidanter som reduserer betennelse og irritasjon og gir fukt til hudcellene.
Thioctic syre: En potent antioksidant som hjelper til med å forbedre hudens tekstur og aldringstegn.
Avena Sativa Bran (grønn havre ekstrakt) og Citrus Aurantium Dulcis (sitrusolje): Et naturlig alternativ til silikon som strammer opp huden og etterlater en silkemyk hudtekstur for en luksuriøs følelse.
Anvend etter rens og toner som et fornyende serum. Kan anvendes innen eller istedenfor ansiktskrem. Du kan tilsette en liten menge ansiktskrem eller ansiktsolje for en ekstra nærende og fuktighetsgivende effekt.
Aloe Barbadensis Leaf (Aloe Vera) Juice*, Squalane, Glycerin, Scelerocarya Birrea (Marula) Kernel Oil, Simmondsia, Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Aqua (Water), Avena Sativa (Oat) Bran Extract, Ubiquinone, Sodium Hyaluronate, Lycium Barbarum (Goji) Fruit Extract, Azelaic Acid, Thioctic Acid, Lonicera, Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Camellia Sinensis (Tea) Leaf Extract*, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium, Dulcis (Orange) Peel Extract, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Phenethylalcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid *Certified Organic
Volum:
30 ml
EAN:
0644216181179

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331