Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

HoliFrogTashmoo Water Lily Nourishing Milky Wash 150 ml

399 kr
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Om produktet

Slik gjør du

Ingredienser

Egenskap

Beroliger og fornyer | pH: 5
Komfortønske møter komfortrens.
FOR: Tørr eller tørr kombinasjonshud (hud som blir skinnende i t-sonen sent på dagen) eller for alle hudtyper som trenger litt ekstra pleie
Fordeler: Som å vaske ansiktet med en beroligende krem. Vår mildeste ansiktsvask for alle hudtyper. Lindrer inflammasjon og irritasjon.
Planteekstrakt lukker inn fuktigheten uten å etterlate huden klebrig – tenk glød, ikke oljete. Hudidentiske aminosyrer fornyer huden. Silkemyk, ikke-skummende blanding som føles lett og luksuriøs – som en spa dag på ditt eget bad.
Når huden har en tendens til å bli tørr og/eller irritert og du allikevel ønsker følelsen av en rengjørende gel, så er vår Milky Wash det perfekte valget. Pleiende duftfrie planteekstrakter fjerner skånsomt sminke - ikke hudens egen fukt. Vi elsker også denne rensen for all slags hud som trenger litt ekstra kjærlighet, enten på grunn av over-eksfoliering, for aggressiv behandling eller sesongallergier. Laget kun på ingredienser som tar hånd om din hud. Vi fjernet alt som potensielt kunne irritere din hud, inkludert eteriske oljer og sulfater. [Se hele HoliSh*t-listen over forbudte ingredienser.]
Hvis du renser 2 ganger daglig kan du anvende Milky Wash en av gangene da alle kan dra nytte av en mild og beroligende behandling.
Tilståelse: Å sove med sminke gir urenheter.
Nøkkelingredienser:
Blanding av 14 aminosyrer (Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine): Disse hudidentiske syrene gir huden byggeklossene den trenger for å reparere skader.
Vannliljerot og lotusblomst: Gir langvarig fukt til huden ved å maksimere hudens evne til å bevare vann.
Panthenol (vitamin B5): Drar til seg og opprettholder fukt.
Blå-grønne alger: Rik på vitamin A, C, E og antioksidanter som gir beskyttelse mot skadelige miljøpåvirkninger.
Aprikoskjerneolje: Inneholder hudelskende steroler som kolesterol som finnes naturlig i sunn hud. Rik kilde til E-vitamin.
Solsikkefrøolje: Betennelsesdempende egenskaper demper rødhet. Dens høye innhold av omega-6 og E-vitamin fremmer cellefornyelsen.
E-vitamin: Holder hudens barriere intakt og bevarer fukten langsiktig i cellene. Nøytraliserer frie radikaler og kan motvirke oljeoksidering som beskytter mot tette porer og hudormer, og jevner ut hud som er eksponert for ytre påvirkninger, som solskader og forurensning.
Aloe Vera: Pleier irritasjoner og reduserer rødhet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331