Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

HoliFrogSunapee Sacred-C Brightening Powder Wash 71 g

479 kr
Få på lager!
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Om produktet

Slik gjør du

Ingredienser

Egenskap

Lys opp og poler|Pulverformula
Skum, skyll, avslør
For: Alle hudtyper (også de sensitive) som trenger en finjustering
FORDELER:
Dette pulveret aktiveres av vann og er en konsentrert, men mild utjevnende rens
En mellomting mellom en kjemisk og en mekanisk peeling. Denne tilpassbare formelen forbedrer hudfargen og teksturen uten å irritere
En unik blanding av enzymer, antioksidanter og fuktighetsgivende ingredienser som jevner ut hudteksturen og hudtonen uten å forstyrre hudbarrieren
Denne pulverformelen gjør den reisevennlig og enkel å tilpasse, avhengig av hvor mye vann/pulver du bruker
Bruk når din hud kjennes litt «meh» og behøver en liten dytt i riktig retning. Sunapee kan hjelpe deg på veien mot en jevnere, lysere og strålende hud.
Den konsentrerte pulverformelen gjør den både reisevennlig og miljøvennlig (hei, ikke alle bekymringer er hudproblemer). Dens blanding av milde plantebaserte enzymer, kraftige antioksidanter og fuktighetsgivende ingredienser arbeider sammen for å effektivt finjustere din hud. Takket være sin tilpasningsdyktighet, er denne rensen vennlig mot enhver situasjon og hudtype. Uansett hvor potent rens du ønsker å benytte så etterlater denne rensen en eksepsjonelt jevn og strålende hud ettersom den gradvis lyser opp hudtonen og forbedrer hudteksturen.
Tilståelse:
Fine linjer er viktige. De viser oss vår historie.
Nøkkelingredienser:
L-askorbinsyre (vitamin C): En grundig undersøkt form av C-vitamin, som er et kraftig hudblekemiddel som reparerer skader fra frie radikaler, reduserer hyperpigmentering, jevner ut hudtonen og fremmer kollagenproduksjon.
Papain: Et enzym ekstrahert fra papaya som eksfolierer huden ved å skånsomt fjerne døde hudceller.
Bromelin: Et enzym ekstrahert fra ananas som hjelper til med å eksfoliere.
Kokosmelkpulver: Et rikt fuktighetsgivende middel, kokosmelkpulver inneholder også naturlige eksfolierende stoffer og C-vitamin for å jevne ut, lysne og fukte.
Sodium Hyaluronate: Natriumderivatet av hyaluronsyre som tiltrekker seg og beholder 1000 ganger sin egen vekt i vann (omtrent som når du spiser et veldig salt måltid), kan den trenge dypere inn i hudcellene enn hyaluronsyre, noe som gir huden din fylde.
Kojicsyre: Et kraftig middel utvunnet fra sopp så vel som et biprodukt av gjæringsprosessen for sake og risvin. Dette hjelper til med å jevne ut hudens tone og opprettholder hudens vannbalanse.
Camellia Sinensis (grønn tepulver): Denne stjernen av en antioksidant reparerer skader fra frie radikaler og UV-stråler. Den øker hudens forsvar mot fremtidige frie radikaler og oksidativt stress, og lindrer irritasjon og rødhet med sine betennelsesdempende egenskaper.
Chamomilla Recutita (kamilleblomstpulver): Svært beroligende og betennelsesdempende.
Rubus Idaeus (bringebærfrøpulver): Denne antioksidanten er full av fettsyrer med betennelsesdempende egenskaper som hjelper stresset hud til å slappe av.
Vaccinium Corymbosum (blåbærfrø): En kraftig antioksidant som strammer opp og gir huden fylde samt reparerer skader og forhindrer tegn på aldring.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331