Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

HoliFrogShasta AHA Refining Acid Wash 150 ml

Finn i butikk
{0} igjen til fri frakt
kr 99,00 igjen til fri frakt
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
Rengjør og lysner opp| pH:4
Spabehandling for dine porer
For: Urenheter, tilstoppede porer, store porer, og/eller trett hud og ujevn struktur.
Fordeler: Dette er det beste rengjøringsserumet, men i form av en rens. Fjerner tilstoppede porer og døde hudceller.
Vår syreblanding eksfolierer for å få frem en lysere og jevnere hud med mindre porer. Perfekt for voksen-akne – vår milde rens reduserer utbrudd uten å fjerne hudens egen fuktighet. Lett, ikke-skummende blanding som gjør huden ren.
Anvend om hudens glød har forsvunnet og du behøver å vaske den frem. Når urenhetene banker på døren er det på tide å rense de bort. Tette porer, ujevnheter, en kvise eller to (eller fem) eller generell tretthet kan behandles med riktig eksfoliering. Vi har laget den beste kombinasjonen av mykgjørende og fornyende syrer som renser huden i dybden. Velgjørende duftfrie vekster reduserer irritasjon og holder huden myk og sunn.
Om du renser to ganger daglig anbefaler vi å bytte mellom Shasta AHA Refining Acid Wash og Tashmoo Water Lily Nourishing Milky Wash for å styrke hudens egen barriere og lindre inflammasjoner. Jo mindre betent din hud er desto bedre vil den reagere på de eksfolierende syrene.
Tilståelse: Sosiale medier er ikke det virkelige livet.
Nøkkelingredienser: Glykol-, mandel-, melke-, vin-, og sitronsyre: En blanding av AHA-syrer i ulike porsjoner fjerner døde hudceller, renser tette porer, beroliger betent hud og jevner ut porene.
-Glykolsyre: Syren som er mest forsket på. Eksfolierer ved å fjerne døde hudceller og fornye hudens overflate. Den minsker synlige tegn på aldring forårsaket av sol.
-Mandelsyre: Denne formen av AHA er et stort molekyl, så den går ikke i dybden i huden og eksfolierer derfor med betydelig mindre fare for irritasjon.
-Melkesyre: Et større molekyl av AHA som eksfolierer hudens overflate ved å løse opp døde hudceller, jevne ut misfarging og er et effektivt alternativ for sensitiv hud.
-Vinsyre: Denne AHA-syren er rik på antioksidanter. Den utvinnes fra fermenterte druer og tilsettes glykol- eller melkesyre for å styrke dens fordeler. Dens primære fordel er at den regulerer produktets pH-verdi.
-Sitronsyre: Denne AHA-syren utvinnes fra sitrusfrukter og regulerer at andre syrer forholder seg innenfor sikre pH-verdier. Den fjerner urenheter ved å feste seg på de så de ikke kan gå inn i huden.
Australsk kaviarlime-ekstrakt: Fruktsyre som skånsomt jevner ut og mykgjør huden.
Tamanuolje: En nøtteolje fra Stillehavet som hjelper med å hele og fornye huden.
Nyperoseolje: Fullproppet av vitaminer, antioksidanter, og fettsyrer som gir huden fukt og beskytter mot ekstern miljøpåvirkning.
Aloe Vera: Lindrer eventuell irritasjon fra syrene og minsker rødhet.
Masser langsomt med sirkulære bevegelser på fuktig hud. Ta deg god tid mens huden absorberer produktet. Skyll godt og tørk forsiktig. Kun for utvortes bruk. Unngå kontakt med øynene.
Aqua (Water), Glycerin, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Lactic Acid, Glycolic Acid, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Calophyllum Inophyllum (Tamanu) Oil*, Glyceryl Stearate SE, Mandelic Acid, Microcitrus Australasica Fruit Extract, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil*, Tartaric Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Bentonite, Sodium Chloride, Sodium Gluconate, Hydrogenated Lecithin, Citric Acid, Sodium Stearoyl Lactylate, Quartz, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate *Certified Organic
Volum:
150 ml
EAN:
0644216180875

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

3.0
Basert på 1 omtaler
Les mer

Filtrer anmeldelser

 • (1)
Karis Rasmussen er medlem i KICKS Club

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331