Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara 01 Black

Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara 01 Black

Helena Rubinstein

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara er en vannfast versjon av Lash Queen Feline Blacks.
335 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara
p878679
v43161439
Helena Rubinstein
NOK
335

Omtaler

Ellen | 27-09-2018
Skuffende! Etter å ha lest gode omtaler om denne maskaraen her (men blandede omtaler andre steder) valgte jeg å prøve den fordi den var på tilbud. Den gir verken volum eller lengde for oss med normalt tykke og lange øyenvipper. Tilbake til Estee Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara for min del.
Ronja Mollan | 04-07-2017
Skulle ønske det gikk an å gi flere stjerner! Dette er desidert den beste mascaraen på markedet (for min del). Kjøpte den på impuls i 2010, og siden har jeg alltid vendt tilbake. Har prøvd en ut en god del andre mascaraer (pga prisen), men ender alltid opp med å kjøpe denne på nytt. Virkelig verdt pengene. Klumper ikke, veldig lett å påføre og holder utrolig lenge!
Ellen A. Rishaug | 22-03-2017
Elsker denne mascaraen! Den gir volum og lengde til vippene, og den er virkelig vannfast så man må passe på å ha sminkefjerner for vannfast mascara.

Mer Informasjon

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara er en vannfast versjon av Lash Queen Feline Blacks. LASH QUEEN Feline Blacks gir majestetisk lange, overdådig fyldige vipper og blikket er dristig og forførende. Øynene får et intenst utfordrende og dristig kattaktig utseende.
Påfør Lash Queen Feather fra rot til tupp i en jevn bevegelse. Påfør deretter innenfra og ut fra den indre øyenkroken til den ytre for å øke effekten ytterligere. Før børsten i en sikksakkbevegelse for å fordele mascaraen og få separerte vipper.
Ultra-thickening waxes with a texturising agent + ULTRA-BLACK pigments for an intense volume without clumping. Enriched with glycerin and jojoba oil for more softness.
Volum:7 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331