Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Lash Carbon Care Mascara Black
Lash Carbon Care Mascara Black

Lash Carbon Care Mascara Black

Helena Rubinstein

Helena Rubinstein Lash CC kombinerer egenskaper fra både hudpleie og sminke: vippene blir lette som fjær, intenst svarte, samtidig som de pleies og forlenges.
310 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lash Carbon Care Mascara Black
p89741409
v89741410
Helena Rubinstein
NOK
310

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Helena Rubinstein Lash CC kombinerer egenskaper fra både hudpleie og sminke: vippene blir lette som fjær, intenst svarte, samtidig som de pleies og forlenges. Lash CC gir deg en hybrid-påføring: den kan brukes lagvis til du har bygd opp ønsket volum, eller som en base under din favorittmascara fra Lash Queen. Begynn med å påføre mascaraen fra vipperøttene og la deretter børsten bevege seg naturlig mot spissene. Lash CC er også lett å vaske bort.
Formelen løser seg opp ved kontakt med varmt vann, noe som garanterer en enkel og behagelig sminkefjerning for vippene dine. Du kan også ta bort mascaraen med sminkefjerner og en bomullspad.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331