Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Re-Plasty Pro Filler Serum  30 ml Re-Plasty Pro Filler

Re-Plasty Pro Filler Serum 30 ml Re-Plasty Pro Filler

Helena Rubinstein

Helena Rubinstein Re-Plasty Pro Filler Serum er et serum som bekjemper dype rynker og tap av volum og forbedrer elastisiteten i huden.
2 200 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Re-Plasty Pro Filler Serum 30 ml
p906875
v44047918
Helena Rubinstein
NOK
2200

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Helena Rubinstein Re-Plasty Pro Filler Serum er et serum som bekjemper dype rynker og tap av volum og forbedrer elastisiteten i huden. Rynker fremstår umiddelbart optisk reduserte og huden føles mer fuktet og elastisk. Ved bruk av det transformerende serumet reduseres dype rynker dag for dag. Konsistensen smelter umiddelbart inn i huden og gir en fløyelsmyk finish.
Påfør serumet med fingertuppene på områdene du vil jevne ut, for eksempel linjer i pannen, kråketær, nasolabialfuren og rynker rundt munnen.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331