Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Lip Gloss Island Berry SPF 25 20 ml

Lip Gloss Island Berry SPF 25 20 ml

Hawaiian Tropic

Lip gloss med solfaktor 25! Fuktighetsgivende og beskyttende gloss som glitrer i solen og gir et forførerisk skimmer. Inneholder vitamin A, C og E. Har en herlig smak av frukt og bær.
69 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Lip gloss med solfaktor 25! Fuktighetsgivende og beskyttende gloss som glitrer i solen og gir et forførerisk skimmer. Inneholder vitamin A, C og E. Har en herlig smak av frukt og bær. Kleber ikke! Hypoallergenisk.
Paraffinum liquidum, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Homosalate, C12-15 Alkyl Benzoate, Benzophenone-3, Isopropyl Palmitate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, PEG-8, Aroma, Sodium Saccharin, Plumeria acutifolia, Mangifera indica, Psiidium guajava, Carica papaya, Passiflora incarnata, Colacasia antiquorum, Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Retinyl Palmitate, Silica, CI 15850, Limonene, Linalool
Volum:20 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331