Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Lip Gloss Island Berry SPF 25 20 ml

Lip Gloss Island Berry SPF 25 20 ml

Hawaiian Tropic

Lip gloss med solfaktor 25! Fuktighetsgivende og beskyttende gloss som glitrer i solen og gir et forførerisk skimmer. Inneholder vitamin A, C og E. Har en herlig smak av frukt og bær.
69 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Lip gloss med solfaktor 25! Fuktighetsgivende og beskyttende gloss som glitrer i solen og gir et forførerisk skimmer. Inneholder vitamin A, C og E. Har en herlig smak av frukt og bær. Kleber ikke! Hypoallergenisk.
Paraffinum liquidum, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Homosalate, C12-15 Alkyl Benzoate, Benzophenone-3, Isopropyl Palmitate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, PEG-8, Aroma, Sodium Saccharin, Plumeria acutifolia, Mangifera indica, Psiidium guajava, Carica papaya, Passiflora incarnata, Colacasia antiquorum, Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Retinyl Palmitate, Silica, CI 15850, Limonene, Linalool
Volum:20 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331